divendres, 19 de maig del 2017

EXPOSICIÓ "LA NIT"

Dins del projecte “Súria, Municipi Lector”, l'exposició "La Nit", produïda i cedida pel ClijCat, la podeu veure fins a finals de mes a la biblioteca. Està formada per nou banderoles i inclou una extensa bibliografia sobre la temàtica de la nit. És un recull d'alguns dels contes per a infants i joves que tracten aquesta temàtica. 
Contes de la nit en general, dels hàbits a l'hora d'anar a dormir, dels somnis, dels malsons, dels habitants de la nit, de les nits màgiques, i el darrer apartat fa referència als llibres de coneixements sobre la nit, l'astronomia, oficis de nit, etc.
L'exposició s'acompanya d’un centenar de llibres que fan referència a cadascuna de les banderoles. Per tal de facilitar la recerca els llibres estan degudament numerats.
Els alumnes de les escoles de Súria passaran per veure-la. Pretenem que siguin unes visites dinàmiques, per la qual cosa hem preparat tot un seguit d’activitats adequades a cada edat.


Aprofitant aquesta exposició, també volem donar a conèixer el llibres de la biblioteca d'aquesta temàtica i per aquest motiu hem aprofitat els nostres espais habituals per exposar les novel·les, els llibres infantils, i els llibres per a adults.



La presentació de l'exposició "La Nit" la vam dur a terme el dia 4 de maig i va anar a càrrec de Pep Molist, bibliotecari, autor de diversos contes per a infants, i un dels creadors del contingut de l'exposició.
Va ser un acte del projecte "Súria, Municipi Lector" i s'adreçava a tots els mestres interessats.
Va fer un repàs al contingut de les banderoles, mostrant els llibres més representatius de cadascuna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada