dissabte, 7 de gener del 2017

NADAL A LA BIBLIOTECA

Al llarg del mes de desembre hem dut a terme a la Biblioteca, tot un seguit d'activitats de caire nadalenc, adreçades bàsicament als infants.

Primer de tot un taller de cantar nadales a càrrec de la Societat Coral La Llanterna. Els infants assistents van aprendre a cantar dues nadales: "El caganer", i "Un camell d'orient".


En segon lloc, una sessió de l'hora del conte molt especial, dedicada als contes de Nadal. Va anar a càrrec d'Elvira Balaguer que va explicar el conte "El tió de Nadal" d'Elena Ferro.
Ah, i també vam fer cagar el tió de la Biblioteca!
Però el més sorprenent de tot és que ens van visitar personatges d'Els Pastorets de Súria: el dimoni i l'àngel!!.




I, finalment, un taller de postals de Nadal. Es van elaborar postals molt boniques i originals. Al final es va fer el sorteig de la panera de Nadal, i la guanyadora va ser la Glòria Cuadrench. Moltes felicitats!!



A diferents espais de la Biblioteca s'hi podien trobar exposicions de llibres relacionats amb diferents aspectes i tradicions d'aquestes festes: el tió, el caganer, el pessebre, els reis mags, els pastorets,...

Aprofitant que aquest any es commemora el centenari d'Els Pastorets de Josep M. Folch i Torres, i a Súria el 90è aniversari de la seva representació, també vam acollir l'exposició "Goita, els Pastorets!" que fa un repàs a la història, els personatges, etc. de l'obra d'Els Pastorets.



A partir del dia 25 de desembre i fins al 15 de gener la podreu veure al vestíbul del Teatre del Foment Cultural en l'horari de les representacions d'Els Pastorets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada