dissabte, 16 de gener del 2016

EXPOSICIÓ: "MATERNITATS". EL FET DE SER MARE ÉS EL MATEIX ARREU DEL MÓN...

Dins dels actes de la festa de Sant Sebastià, a partir del proper dilluns dia 18 de gener i fins al 6 de febrer en l'horari d'atenció al públic de la Biblioteca, acollirem l'exposició:

MATERNITATS

Produïda pel Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa”.


L'exposició recull fotografies captades arreu del món de mares amb els seus fills; imatges de gran bellesa que configuren un relat commovedor i apassionat sobre l'amor de mare.

Bru Rovira, autor de les fotografies i textos de l’exposició, diu que "Maternitats" és un projecte composat per una sèrie de fotografies instantànies fetes arreu del món on els protagonistes són les mares amb els seus fills. Les fotografies van acompanyades de textos, a través dels quals, el visitant podrà viatjar per països i cultures diferents i, malgrat que les situacions poden ser molt adverses, les fotografies capten la maternitat com una relació única on hi sobresurten la bellesa i l'amor. 
Tal i com ell diu "la relació entre una mare i el seu fill pertany a aquest univers immaterial, privat i íntim capaç de sobreviure a qualsevol situació per malament que vagin les coses".

Per acompanyar l'exposició tenim una mostra bibliogràfica de llibres relacionats que hem titulat: "Mares i fills".
No us ho perdeu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada