dilluns, 2 d’abril del 2012

AVUI 2 D'ABRIL, DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL

Imatge del conte "El Rossinyol" 
Des del 1967, el 2 d'abril, coincidint amb la data del naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen, l'IBBY (International Board on Books for Young Peope) celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil amb la finalitat de promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.

Cada any és un país membre d'aquesta Organització Internacional l'encarregat d'editar el cartell i un missatge adreçat a tots els infants del món. Es promou la celebració a biblioteques, llibreries, escoles, etc. 

Per aquest any 2012, la secció de Mèxic ha distribuït el cartell de Juan Gedovius i el missatge de Francisco Hinojosa, que trobareu més avall.
A la Biblioteca de Súria, vam commemorar aquesta diada el passat divendres 30 de març, amb una sessió de l'Hora del Conte molt especial, dedicada als contes de Hans Christian Andersen, que va anar a càrrec de la surienca Elvira Balaguer. Va explicar dos contes d'aquest autor, El rossinyol, i La tetera, i també La mama oca i les vocals, de Maria Neira.

Va ser una sessió molt divertida i amena, ja que va poder comptar amb l'acompanyament musical de la Clara, que la quarantena d'assistents van poder gaudir:



Aquí podeu veure el cartell i el text:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada