dissabte, 14 de gener del 2012

LES PREFERÈNCIES DELS NOSTRES USUARIS

Us presentem els documents de la Biblioteca que han tingut més èxit per part dels usuaris al llarg de l'any 2011, ja que han estat els més prestats.

Per als infants més petits, destaca La Perla es muda de casa, un conte interactiu amb sorpreses. També han tingut èxit els llibres de la Miffy i els de Les Tres bessones.

Per a infants de 8 a 10 anys, destaquen en primer lloc Cuques, i els que són il·lustrats per Walt Disney: La Ventafocs, Blancaneus, i La dama i el vagabund. També, els de la Tina superbruixa, de Knister.

Per a infants d'11 a 13 anys, tenen un lloc rellevant els de Geronimo Stilton i El diari del Greg.

Per a joves, la novel·la de més èxit ha estat Quan m'atrapis, de Rebecca Stead sobre els problemes de la Miranda i el Sal a la ciutat de Nova York, i Eldest de Christopher Paolini, i Caballeros de Malta d'Èlia Barceló.

I, els adults han preferit les dues novel·les de la Sílvia Alcántara, Olor de Colònia, i La casa cantonera.

Les revistes per a adults més prestades han estat Mía, Mueble actual i Autopista, mentre que els infants han preferit Reporter Doc i TiroLiro.

Quant als còmics, els més deixats han estat els tipus manga: Naruto, School rumble i Doraemon, per a infants, i, The Gentlemen alliance, King of Thorn i La leyenda de madre Sarah, per als adults.

Les pel·lícules preferides han estat, Avatar, Celda 211, i Millennium 2 per als adults, i La oveja Shaun, Pingu, i Juan y Tolola per als més petits.

I, finalment els CD's, els nostres usuaris s'han decantat per les bandes sonores de les pel·lícules Eclipse, i Twiligth, així com per la música de Serrat i Mocedades.

A continuació ho podeu veure detalladament:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada