dimecres, 11 de maig del 2011

UNA GRAN EXPOSICIÓ

Fins al 18 de Maig acollim l'exposició fotogràfica "Natura al món: Perú, Irlanda i Catalunya", de la surienca Rosa Sorroche Martínez.

Nascuda a Súria el 1976, és Diplomada en Turisme, amb un Màster en Gestió Turística Local, i especialitzada en Turisme i Cooperació Internacional pel Desenvolupament.
Durant deu anys ha viscut a cavall entre Catalunya i Irlanda; més recentment, el 2009, va viatjar per Perú durant sis setmanes.
Actualment és una professional dins del món del turisme, a més d'una apassionada per conèixer altres cultures.

Aficionada a la fotografia, ha dut a terme diverses xerrades i exposicions a Catalunya sobre Irlanda, i concretament sobre la derrota de l'Armada Invencible (1588).
L'exposició que tenim a la Biblioteca, va sorgir arran dels seus viatges i de les seves estades a casa. Totes elles tenen en comú una inspiració: natura i tranquil·litat. Es tracten de llocs o moments on realment es pot desconnectar i sentir-se allunyat de la civilització, o si més no per una estona...

A la Biblioteca també hi trobareu un petit espai que conté informació bibliogràfica dels espais naturals que es poden veure a les fotografies, per si voleu ampliar la informació.
També, s'han fet algunes visites guiades de l'exposició, on l'autora ha explicat als diversos col·lectius, curiositats o anècdotes de cada lloc.

No us ho perdeu, aquí en teniu un tast:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada